FUNCTIE:

Als F&B Manager bent u verantwoordelijk voor alle F&B activiteiten voor August. U geeft leiding aan de medewerkers van zowel de F&B als de Banqueting & Events afdeling en motiveert hen om dagelijks een perfecte service te geven. Om deze functie te kunnen uitoefenen, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderstaande verantwoordelijkheden (deze lijst is indicatief en is niet beperkend):

 

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 Nauw samenwerken met alle andere afdelingshoofden

  • SOP’s opmaken en controleren dat deze nageleefd worden

·        Beheren van de cash, voorraad en materiaalbeheer

  • Optimaliseren van alle F&B outlets
  • Opleiden en leiding geven aan alle F&B medewerkers waaronder ook Banqueting
  • U werkt ook operationeel mee tijdens piek momenten
  • Samen met de Reservations manager het organiseren en verzorgen van events
  • Verantwoordelijk voor het productenaanbod binnen F&B
  • Opstellen van het afdelingsbudgetten u volgt deze nauw op i.k.v. omzet en rendement
  • Mede-verantwoordelijk voor het behalen van alle vooropgestelde targets i.v.m. payrollkosten, operationele kosten en het inslagpercentage
  • Mee sturen in de sales en marketing van de F&B
  • Verantwoordelijk voor de planning van het F&B team
  • Beheren en bijhouden van de stock en het plaatsen en controleren van bestellingen
  • Verantwoordelijk voor de naleving van veiligheid en HACCP op uw afdeling
  • Het onderhouden van alle contacten met leveranciers i.f.v. F&B
  • Continue blijven vernieuwen en streven naar de perfecte service voor de gasten
  • Omgaan met klachten en feedback van gasten en dit gebruiken om de service te verbeteren
  • Deelnemen aan alle vergaderingen waarvoor u uitgenodigd wordt, indien afwezigheid opvolging verzekeren door de 2de persoon in rang
  • In afwezigheid van de Hotel Manager, mede verantwoordelijk voor de totale operatie van August

 KWALIFICATIES: 

De F&B Manager werkt altijd samen met het hele team in functie van de tevredenheid van de hotelgasten. Om deze functie succesvol uit te voeren, zijn volgende kwalificaties vereist:

 

-        Management ervaring binnen de hospitality in een soortgelijke functie

-        Sterke leidinggevende en commerciële capaciteiten

-        Communicatief sterk in het Engels, Frans en Nederlands, zowel gesproken als geschreven

-        Enthousiast, flexibel en service minded

-        “Hands-on” mentaliteit

-        Onder stress kunnen werken

-        Resultaatgericht financiële targets kunnen halen

-        Verzorgd voorkomen, netheid en nauwkeurigheid

-        Oplossingsgericht en hands on mentaliteit

-        Bereid om zichzelf te ontwikkelen alsook de medewerkers

-        Zowel alleen als in teamverband kunnen werken

 

WAT WIJ BIEDEN
We bieden u een fantastische opportuniteit in een uniek hotel concept in Antwerpen. Hier zal u werken in een team dat streeft naar succes en plezier op de werkvloer. U krijgt de kans om deel uit te maken van de opening van August, een unieke professionele ervaring.  U ontvangt een competitief salaris met diverse voordelen. Gezien onze ambities, zullen er mogelijkheden voor groei zijn binnen onze organisatie. Je werktijden worden afgestemd op het business profiel van de afdeling.

 

Bij interesse? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Duco.heijbroek@hotel-julien.com